...
...
...
...
...
kapcsolat kapcsolat kapcsolat kapcsolat
gravitációs gerincnyújtó pad header
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya
egyes gravitációs padjainkat
orvostechnikai eszközként regisztrálta.
(HU/CA01/41133/14)

KiroMED Prof gravitációs gerincnyújtó pad

Kiromed Prof gravitációs gerincnyújtó pad

Termékleírás

A KiroMED Prof egy igazi gerincprofesszor: azoknak nyújt megoldást, akik nehezebben mozognak, gyengébb fizikai állapotban vannak, erősebb fájdalmakkal, állandósult gerincproblémával, gerincsérvvel küzdenek.

A Prof gerincnyújtó pad rendszeres használata számos egészségügyi előnyt biztosíthat. Eredményesen kezelhető a már kialakult porckorongsérv is, valamint javítja a belső szervek vérkeringését, az anyagcsere folyamatokat, segít megszüntetni a kisízületek félficamait, enyhíti a visszeres panaszokat. Használatával jól kezelhetők a kopásos és degeneratív elváltozások, a csigolyaelcsúszás és a gerincferdülés, hatékonyan enyhíthetők és megszüntethetők a derékfájdalmak, karbantartja az agyi ereket, csökkentheti a stroke (szélütés) kialakulásának esélyét.

A gravitációs padon való függeszkedés térdben hajlított testhelyzetben történik, ezáltal kíméli a bokaízületeket hisz a húzóerőt okozta terhelést megosztja a bokán és a térd alátámasztási pontjain. Vezérlése elektromos, a dőlésszög fokozatosan állítható, így önállóan, segítség nélkül is egyszerűen kezelhető fizikai erő nem szükséges a dőlésszög állításához. A mechanikus gericnyújtó padokhoz képest, melyek közel álló helyzetből indítják a fordítást a KiroMED Prof pad vízszintes, fekvő pozícióból indul. Ezért sokkal könnyebb a használata, kényelmesebb és komfortosabb érzést ad. Nagyméretű könnyen elérhető kapaszkodóval rendelkezik, mely növeli a biztonságérzetet. A KiroMED Prof gravitációs gerincnyújtó pad helyigénye lényegesen kisebb a mechanikus padokhoz képest.

Fekvő felülete extra széles, így kényelmes felületet biztosít nagyobb testűeknek is. Könnyedén mozgatható és modern megjelenésű. Áramszünet esetén is biztosított a biztonságos működés, beépített akkumulátorának köszönhetően, így nem történhet meg, hogy áramellátás megszünése miatt Ön függesztett állapotban marad és nem tud kiszállni.


A Prof Pad használata


A KiroMED Prof gravitációs gerincnyújtó pad használata lényegesen egyszerűbb a mechanikus, kézzel mozgatott padokhoz képest. Mivel a KiroMED Prof elektromos mozgatású, nem a mérleghinta elvén működik, így nem érzékeny a testsúly eloszlására sem. Nem történhet meg, hogy pontatlan beállítás miatt túlbillen és fájdalmat, sérülést okoz az ízületekben.

Egyszerűen ráülve, a lábat befogva, már kezdődhet is a kezelés. A távirányító gombját addig nyomjuk, míg a kívánt, kellemes szögbe érünk. A kezelés végeztével a gravitációs padot vissza állítjuk a távirányító segítségével a kiinduló pozícióba, oldjuk a láb rögzítését és könnyedén kiszállunk.

Szakértőink véleménye a gerincnyújtó padról

„Aki megvásárolta, aki használja, mindenki kizárólag pozitív véleménnyel van felőle, így én is…”

Keszthelyi Csaba, gyógymasszőr

„1-2 használat után megkönnyebbülnek az izmaim, a gerincem, ilyenkor mindig nagyon hálás vagyok a padnak és a lehetőségnek, hogy használhatom...”

Moldván Kata

„Gyakorlatilag a hatása azonnali… pályám során végig fogom használni.”

Iklódi Zoltán, csontkovács, Dorn-terapeuta


Megrendelés

A KiroMED Prof gerincnyújtó pad a legtermészetesebb módon segít Önnek gerinc problémái megelőzésében, orvoslásában. A mai világban a gyógyszeres kezelés, a betegség következtében kieső jövedelem és egyéb költségek könnyedén tízezres nagyságrendeket érnek el.

A KiroMED Prof egy valóban hatékony eszköz, melyet kedvező árban 280.000 Ft–ért házhoz szállítva kaphat meg, amennyiben termékünk van raktáron. Mindig készen áll egy életen keresztül, hogy szolgálja az Ön és családja egészségét. Vállalkozások - tevékenységi körtől függően - elszámolhatják akár munkahelyi egészségmegőrző eszközként is.

Az alábbi „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket. Töltse ki a megrendelő felületet, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a szállítás részleteit.

Ára: 278.500 Ft
       előfinanszírozással  247.500 Ft ( 825 € )

A forintban megjelenített ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

Szállítási költség: 1500 Ft

Rendelés előtt érdeklődjön a termék elérhetőségéről.

vonal vonal

Méretek és teherbírás

  • Testmagasság: 147 – 198 cm
  • Terhelhetőség: max. 136 kg.
  • Alapterület: 70 x 200 cm
  • Magasság: 50 cm
  • Szállítási méret (csomagolva): 112 x 34 x 51 cm
  • Súly: 34 kg


telefon ikon
Elérhetőségeink
felhívás ikon
Felhívás
Gyógymasszőrök, csontkovácsok figyelem! Viszonteladókat, forgalmazókat keresünk!
Kérjük, elérhetőségeinken keressen minket!
social ikon
Lájkoljon minket!