kapcsolat kapcsolat kapcsolat kapcsolat
gravitációs gerincnyújtó pad header
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya
egyes gravitációs padjainkat
orvostechnikai eszközként regisztrálta.
(HU/CA01/41133/14)

Miben segíthetünk?

Válassza ki azt a problémát, melyre megoldást keres!

Porckorongsérv, isiász, gerincsérv, hátfájás, gerincferdülés

A porckorongsérv és gerincsérv kialakulása több évig eltartó folyamat. A sérves betegség fennállásának fontos jelei a farizmokba, a lábakba és az ágyékba sugárzó fájdalom, zsibbadás és izomgyengeség, érzéskiesés, bizonyos mozdulatok elvégzésére való képtelenség. Állapotát nagymértékben javíthatja, akár a műtétet is elkerülheti. Nézze meg hogyan!

vonal

Derékfájás, lumbágó

A derékfájás és lumbágó a gerincoszlop ágyéki részén, a keresztcsontnál hirtelen fellépő, éles, nyilalló fájdalom, amely a farpofákba és a lábak izmaiba is kisugározhat. Leggyakrabban a túlzottan összepréselt porckorongok és a görcsös gerinckörnyéki izmok okozzák a fájdalmat. Nézze meg hogyan szabadulhat meg a fájdalmaktól.

vonal

Nyaki fájdalmak, nyaki sérv

A nyakizmok és a csuklyásizom fájdalmas merevsége, tapintható csomósodása, a vállakba vagy a fejbe sugárzó fájdalom mind a nyaki porckorongok túlterhelését jelzik, ami hosszú távon akár fájdalmas sérv okozója is lehet. Nyaki sérv kialakulása esetén a tünetek súlyosabbá és gyakoribbá válnak, a porckorong által érintett idegek nyomódása miatt a karokba és az ujjakba terjedhet a fájdalom és a zsibbadás. Segítünk Önnek orvosolni problémáját.

vonal

Műtét utáni utókezelés

Gerincműtét, sérvműtét után rendkívül fontos, hogy kíméletesen használjuk kezelésben részesült testrészünket. Fontos, hogy betegsége ne újuljon ki, fájdalmai véglegesen megszűnjenek. Az utókezelés, a rehabilitáció és a gyógytorna során a gyógyulást gyorsító, az esetleges fájdalmakat enyhítő eszközök lehetnek segítségére. Nézze meg mit ajánl szakemberünk.

vonal

Megelőzés, munkahelyi egészségmegőrzés, sportolók

Napjaink életvitele miatt a gerincünk könnyen megbetegedhet, mely fájdalmakhoz vezet. Az ülőmunkát, egy oldalú terheléseket nem tudjuk kikerülni, viszont tehetünk az egészségünk megőrzéséért. Nyújtópadjaink rendszeres használatával biztosíthatja gerincének rugalmas állapotát, elkerülheti a fájdalmas állapotok kialakulását. Kiegészítő eszközeink használatával munkahelyén is megóvhatja gerince egészségét.


telefon ikon
Elérhetőségeink
felhívás ikon
Felhívás
Gyógymasszőrök, csontkovácsok figyelem! Viszonteladókat, forgalmazókat keresünk!
Kérjük, elérhetőségeinken keressen minket!
social ikon
Lájkoljon minket!