kapcsolat kapcsolat kapcsolat kapcsolat
gravitációs gerincnyújtó pad header
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya
egyes gravitációs padjainkat
orvostechnikai eszközként regisztrálta.
(HU/CA01/41133/14)

Gerincműtét utáni utókezelés

Leggyakoribb gerincműtét a gerincsérv műtét, ami a mindennapi életben előfordul. A gerincműtét utáni állapotokban hegképződés jön létre, és ez ugyanolyan panaszokat okozhat, mint a porckorongsérv meglétének idejében. A gerincnyújtó pad használata a műtét utáni rehabilitációs időszakban is javasolt. Rendszeres alkalmazása felgyorsíthatja a gyógyulás ütemét, rövidítheti az időszakát, csökkentheti a gyöki fájdalmat.

A fordított testhelyzet jótékony hatású lehet a gerincoszlop rugalmasságára, hiszen a csigolyák megtelnek vízzel, hidratálódnak. A kíméletes nyújtás következtében a csigolyák közötti távolság optimális lehet, a hátizmok, szalagok laza, relaxált, állapotba kerülhetnek.

„Ha a nyújtópadot rendszeresen használja egy porckorongsérv műtét utáni beteg, az előidézett gyöki fájdalmakat a gerincpad döntő többségében megszünteti, de mindenféleképpen jelentősen mérsékli.”

Dr. Kresák Ilona
Reuma és fizioterápiás főorvos

Megfelelő mozgásterápiás rendszerrel együtt a gerincnyújtó pad használata hatékonyan segítheti a beteg felépülését gerincműtét után. Segítséget nyújthat ahhoz, hogy elkerülje a porckorongsérv újbóli kialakulását a műtött helyen és a gerinc más szakaszán. A kezelőorvosától kérje ki a pad használatára való javaslatot. Azokban az esetekben amikor stabilizáló gerincműtét volt, vagy csigolyacsúszás van a pad használata ellenjavallt. Minden más esetben a gerincnyújtó pad használata eredményes és tünetmentességet idézhet elő. Érdemes bővíteni a kezelést olyan eszközökkel, amik a nyújtás hatékonyságának fokozására és kiegészítésére alkalmasak.

Nézze meg kínálatunkban a kiegészítő eszközöket és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

vonal

Nézze meg az ajánlott termékeket, majd tájékozódjon a főoldalon!

vonal

Ajánlott termékek

Gerincműtét utáni utókezeléshez a következő KiroMED termékeket ajánljuk Önnek:


KiroMED Prof

Gyengébb fizikai állapotban lévő, akár gerincműtéten is átesett betegeknek, illetve mozgásukban korlátozottaknak ajánljuk terápiás kezelésre. Állandósult gerinctáji, nyaki, csípőfájdalmak kezelésére alkalmas. Rendkívül nagy előnye, hogy a beteg önállóan, fizikai erőkifejtés és segítség nélkül tudja használni.

Ár: 278.500 Ft

Szállítási költség: 1500 Ft

KiroMED Fitt Lux

Prémium kategóriás gravitációs nyújtópad. Legfejlettebb kényelmi és biztonsági funkciókkal van ellátva. Ajánljuk azok részére, akik nagyobb testsúllyal és napi rendszerességgel használják a gerincoszlop és a hátizmok nyújtására. Akár egy egész család részére végleges megoldást nyújt a különböző gerincproblémák kezelésére.

Ár: 75.500 Ft

Szállítási költség: 1500 Ft

KiroMED Praktik Delux

Az összecsukható padok kínálatában a legfejlettebb változat. Azoknak ajánljuk, akiknek fontos a biztonság és a kényelem. Alkalmas a gerincoszlop terápiás jellegű kezelésére, hatékonyan nyújtja gerincét és kényelmesen biztosítja az izomfeszültség csökkenését. Összecsukhatóságából adódóan könnyedén használható kisebb lakásban is.

Ár: 57.500 Ft

Szállítási költség: 1500 Ft


telefon ikon
Elérhetőségeink
felhívás ikon
Felhívás
Gyógymasszőrök, csontkovácsok figyelem! Viszonteladókat, forgalmazókat keresünk!
Kérjük, elérhetőségeinken keressen minket!
social ikon
Lájkoljon minket!