...
...
...
...
...
kapcsolat kapcsolat kapcsolat kapcsolat
gravitációs gerincnyújtó pad header
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya
egyes gravitációs padjainkat
orvostechnikai eszközként regisztrálta.
(HU/CA01/41133/14)

KiroMED Fitt gravitációs gerincnyújtó pad

Kiromed Fitt gravitációs gerincnyújtó pad

Termékleírás

A KiroMED Fitt gravitációs gerincnyújtó padot leginkább azoknak ajánljuk, akiknek gerincproblémái vannak és egészségüket szeretnék visszaszerezni, ezért rendszeresen naponta többször akarják használni a padot. Előnyös még 90 kg fölöttieknek, hisz egy erős, acél vázszerkezettel készült és ennek köszönhetően masszív a gravitációs pad stabilitása. Nem csuklik-mállik nagyobb súly alatt sem. Bírja a nagyobb terhelést, ha többen használják a családból rendszeresen, megbízhatóan működik, forgó alkatrészei nem kopnak el, hisz ezen modell forgáspontjai már erős gördülő csapággyal szereltek.

Kapaszkodója biztonságos visszatérést tesz lehetővé. Folyamatosan, könnyedén elérhető és kellően stabil. A gravitációs pad lábbefogó szerkezete a saroknál, a láb ívéhez igazodó kengyellel, míg elöl a lábfejhez simuló keményszivaccsal rögzít. Ez a legkényelmesebb és legstabilabb módja a láb rögzítésének. Be lehet előre állítani a kívánt dőlésszöget, ami biztosítja, hogy ön nem fordul túl a kezeléskor. A dőlésszöget mindig az egészségi állapothoz igazítjuk. A túlfordulás veszélyes lehet, mert az erős húzásnak is van jelentős kockázata. Fontos betartani a fokozatosság elvét a kívánt dőlésszög és a padon eltöltött idő tekintetében is.


A Fitt Pad használata

Mielőtt megkezdi a pad használatát, állítsa be a lábtartó rúdon a megfelelő magasságot. A gravitációs gerincnyújtó pad rendkívül érzékeny a súlypontváltozásra. Gyorsan reagál az enyhe súlyelosztási változásokra, ezért fontos, hogy helyesen állítsuk be a magasságot. A gerincnyújtó padon való fekvés közben tartsa maga mellett a karjait, majd lassan tegye kezét a mellkasára! Minden használat előtt győződjön meg arról, hogy a rögzítő öv a megfelelő szögben van kikötve.

A gravitációs padra fekvő páciens kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, majd fokozatosan billen fejjel lefelé. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlop teljesen ellazul, mivel egyáltalán nem nehezedik rá nyomás, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében nyúlnak, lazulnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, rendszeres kezelésekkel megszűntethetőek a gerinc kisízületeinek félficami állapotai. Nyújtás közben mindvégig egy kellemes jóleső érzete lesz. Amennyiben fájdalmat észlelne, vissza kell térni a kiinduló állapotba, majd meg kell keresni az ön számára legkényelmesebb dőlésszöget.

Mielőtt megkezdené a gravitációs gerincnyújtó pad használatát, kérdezze meg orvosát az ön egészségi állapotának legmegfelelőbb kezelési módról!

Szakértőink véleménye a gerincnyújtó padról

„Én is kipróbáltam, közel 15 éve már használom, a betegeim nagyon szeretik, többen be is szerezték már otthoni eszköztárukba...”

Daróczi Zoltán, természetgyógyász

„Gyakorlatilag a hatása azonnali… pályám során végig fogom használni.”

Iklódi Zoltán, csontkovács, Dorn-terapeuta

„Aki megvásárolta, aki használja, mindenki kizárólag pozitív véleménnyel van felőle, így én is…”

Keszthelyi Csaba, gyógymasszőr


Megrendelés

A KiroMED gerincnyújtó pad a legtermészetesebb módon segít Önnek gerinc problémái megelőzésében, orvoslásában. A mai világban a gyógyszeres kezelés, a betegség következtében kieső jövedelem és egyéb költségek könnyedén tízezres nagyságrendeket érnek el.

A KiroMED Fitt egy valóban hatékony eszköz, melyet kedvező árban 78.500 Ft–ért vásárolhat meg. Mindig készen áll egy életen keresztül, hogy szolgálja az Ön és családja egészségét. Vállalkozások - tevékenységi körtől függően - elszámolhatják akár munkahelyi egészségmegőrző termékként is.

Az alábbi „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket. Töltse ki a megrendelő felületet, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a szállítás részleteit.

Ára: 78.500 Ft

A forintban megjelenített ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

Szállítási költség: Magyarország területén INGYENES!

Rendelés előtt érdeklődjön a termék elérhetőségéről.


telefon ikon
Elérhetőségeink
felhívás ikon
Felhívás
Gyógymasszőrök, csontkovácsok figyelem! Viszonteladókat, forgalmazókat keresünk!
Kérjük, elérhetőségeinken keressen minket!
social ikon
Lájkoljon minket!