kapcsolat kapcsolat kapcsolat kapcsolat
gravitációs gerincnyújtó pad header
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya
egyes gravitációs padjainkat
orvostechnikai eszközként regisztrálta.
(HU/CA01/41133/14)

Derékfájás és lumbágó gyógyítása

A derékfájás és a lumbágó a leggyakoribb tünet, amit a mindennapi életünk során megtapasztalunk.
A felnőtt lakosság 80%-át érinti kortól és nemtől függetlenül.

Kialakulásának hátterében számos ok állhat. Sokunk végez irodai ülőmunkát, aminek következtében helytelen testtartás alakulhat ki, mivel hosszú időn keresztül egyoldalúan terheljük gerincoszlopunkat és ízületeinket. Tartós derékfájás jelentkezhet fizikai munkát végzők esetében is, gyakori terhelés, nagyobb súly nem megfelelő emelése miatt. De a cipekedés, egy hirtelen rossz mozdulat, vagy az idősebb korosztálynál gyakran jelentkező meszesedés is állhat a derékfájdalom hátterében.

Nem kell együtt élni a fájdalommal!
A gerincnyújtó pad rendszeres használata enyhülést hozhat a fájdalmakkal küszködőknek.

Hallgassa meg a reumatológus véleményét!

„A derékfájdalom nem a kor függvénye. Ezekben a betegségekben a gerincnyújtó pad nagyon előnyös és hosszú távon is tünetmentes állapotot idézhet elő.”

Dr. Kresák Ilona
Reuma és fizioterápiás főorvos

Tünetek

Jellemző, hogy az ágyéki gerincszakaszon fájdalmat, izomfeszülést érzünk, a gerincünk bemerevedik. Minden mozgásra hirtelen kialakuló nyilalló jellegű fájdalmat érzünk. A derékfájás legtöbbször csak az ágyéki-keresztcsonti gerinc területén jelentkezik, ritkább esetben a csípőízületbe, farizomzatba sugárzik.

A derékfájás kiváltó okai

A derékfájás, lumbágó hátterében többségében a gerinc kopásos, degeneratív megbetegedése állhat. Ez porckorong rendellenesség, ami lehet kopás, vagy akár porckorongsérv. A derékfájás minden korosztályt érint, de a kiváltó okok között van különbség. Fiatalabb korban a porckorongsérv dominál, idősebb betegek esetében idült csőrösödés, meszesedés tarthatja fenn ezt a fájdalmas állapotot.

A gyógyulás folyamata

A derékfájást és lumbágót okozó betegségeknek a kezelésében a gerincnyújtó pad rendszeres használata nagyon előnyös lehet, hosszú távon tünetmentes állapot érhető el. A gerincnyújtás egy vákuumos állapotot hoz létre, aminek következtében a becsípődött képletek, ideggyökök felszabadulhatnak a nyomás alól.

Ez megszüntetheti az izomfeszülést és az izomfeszülés által kiváltott fájdalmat, a derékfájás enyhülhet, a gerinc mobilisabbá válhat, funkciójában jelentős javulás érhető el.

RÓLUNK MONDTÁK

vonal

Naponta többször használom, sokat segít

Kb. 5 hónapja vásároltam meg a gerincnyújtó padot, azóta csak akkor fáj a derekam, ha nehéz fizikai munkát végzek. Ketten használjuk (fiammal). Amióta használom, nem újult ki lumbágóm, remélem ez így is marad, és ha van is egy kis derékfájdalmam, sokkal enyhébb és hamarabb elmúlik. Amikor otthon vagyok, többször is használom naponta.

M. Judit
Kistokaj

Olvasson további véleményeket vevőinktől!

elmúlt a derékfájásom

vonal

Nézze meg az ajánlott termékeket, majd tájékozódjon a főoldalon!

vonal

Ajánlott termékek

Derékfájásra és lumbágóra a következő KiroMED termékeket ajánljuk Önnek:


KiroMed Delta

A KiroMED Delta az összecsukható mechanikus gerincnyújtó pad továbbfejlesztett és bevizsgált, minősített változata. Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) Orvostechnikai Főosztálya a KiroMED Delta gravitációs padot orvostechnikai eszközként regisztrálta.
A folyamatos szakértői és vásárlói visszajelzések nyomán számos fejlesztést eszközöltünk a gerincnyújtó padon. A továbbfejlesztéseknek köszönhetően stabilabb, biztonságosabb működést értünk el.

Ár: 72.500 Ft

Szállítási költség: 1500 Ft

KiroMED Zéta

A KiroMED Zéta a legfejlettebb, orvostechnikai minősítéssel rendelkező mechanikus gravitációs gerincnyújtó pad. Az acélvázas szerkezetnek és a fejlesztéseknek köszönhetően megnövelt teherbírással és élettartammal rendelkezik. A folyamatos terhelést könnyedén viseli, az egész család rendszeresen használhatja. Állítható fejtámlával, stabilabb és kényelmesebb fekvőfelülettel rendelkezik. A bokánál csapos reteszeléssel rögzíthető lábbefogó szerkezet biztosítja a biztonságos nyújtást.

Ár: 87.500 Ft

Szállítási költség: 1500 Ftvonal

telefon ikon
Elérhetőségeink
felhívás ikon
Felhívás
Gyógymasszőrök, csontkovácsok figyelem! Viszonteladókat, forgalmazókat keresünk!
Kérjük, elérhetőségeinken keressen minket!
social ikon
Lájkoljon minket!