kapcsolat kapcsolat kapcsolat kapcsolat
gravitációs gerincnyújtó pad header
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya
egyes gravitációs padjainkat
orvostechnikai eszközként regisztrálta.
(HU/CA01/41133/14)

Miben segíthetünk?

Válassza ki azt a problémát, melyre megoldást keres!

Porckorongsérv, isiász, gerincsérv, hátfájás, gerincferdülés

A porckorongsérv és gerincsérv kialakulása több évig eltartó folyamat. A sérves betegség fennállásának fontos jelei a farizmokba, a lábakba és az ágyékba sugárzó fájdalom, zsibbadás és izomgyengeség, érzéskiesés, bizonyos mozdulatok elvégzésére való képtelenség. Állapotát nagymértékben javíthatja, akár a műtétet is elkerülheti. Nézze meg hogyan!

vonal

Derékfájás, lumbágó

A derékfájás és lumbágó a gerincoszlop ágyéki részén, a keresztcsontnál hirtelen fellépő, éles, nyilalló fájdalom, amely a farpofákba és a lábak izmaiba is kisugározhat. Leggyakrabban a túlzottan összepréselt porckorongok és a görcsös gerinckörnyéki izmok okozzák a fájdalmat. Nézze meg hogyan szabadulhat meg a fájdalmaktól.

vonal

Nyaki fájdalmak, nyaki sérv

A nyakizmok és a csuklyásizom fájdalmas merevsége, tapintható csomósodása, a vállakba vagy a fejbe sugárzó fájdalom mind a nyaki porckorongok túlterhelését jelzik, ami hosszú távon akár fájdalmas sérv okozója is lehet. Nyaki sérv kialakulása esetén a tünetek súlyosabbá és gyakoribbá válnak, a porckorong által érintett idegek nyomódása miatt a karokba és az ujjakba terjedhet a fájdalom és a zsibbadás. Segítünk Önnek orvosolni problémáját.

vonal

Műtét utáni utókezelés

Gerincműtét, sérvműtét után rendkívül fontos, hogy kíméletesen használjuk kezelésben részesült testrészünket. Fontos, hogy betegsége ne újuljon ki, fájdalmai véglegesen megszűnjenek. Az utókezelés, a rehabilitáció és a gyógytorna során a gyógyulást gyorsító, az esetleges fájdalmakat enyhítő eszközök lehetnek segítségére. Nézze meg mit ajánl szakemberünk.

vonal

Megelőzés, munkahelyi egészségmegőrzés, sportolók

Napjaink életvitele miatt a gerincünk könnyen megbetegedhet, mely fájdalmakhoz vezet. Az ülőmunkát, egy oldalú terheléseket nem tudjuk kikerülni, viszont tehetünk az egészségünk megőrzéséért. Nyújtópadjaink rendszeres használatával biztosíthatja gerincének rugalmas állapotát, elkerülheti a fájdalmas állapotok kialakulását. Kiegészítő eszközeink használatával munkahelyén is megóvhatja gerince egészségét.


telefon ikon
Elérhetőségeink
Tel: +36 (52) 503-695
       +36 (52) 503-694
E-mail: info@kiromed.eu
Simple Vásárlói tájékoztató
felhívás ikon
Felhívás
Gyógymasszőrök, csontkovácsok figyelem! Viszonteladókat, forgalmazókat keresünk!
Kérjük, elérhetőségeinken keressen minket!
social ikon
Lájkoljon minket!