kapcsolat kapcsolat kapcsolat kapcsolat
gravitációs gerincnyújtó pad header
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya
egyes gravitációs padjainkat
orvostechnikai eszközként regisztrálta.
(HU/CA01/41133/14)

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ


A Kiromed Kft. fontosnak tartja a felhasználó adatainak védelmét, ezért szavatolja a felhasználó tranzakcióinak biztonságát és a felhasználó személyes adatainak körültekintő kezelését.

Az alábbi Adatvédelmi Tájékoztató rögzíti a kiromed.eu kezelője által folytatott adatkezelés menetét.
A weboldal látogatója az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

1. ADATKEZELŐ

Adatkezelő a Kiromed Kft.
Székhely: 4032 Debrecen, Füredi út 98/B
adószám: 25919280-2-09
Cégjegyzékszám: 09 09 028894
Elérhetőség: info@kiromed.eu

2. A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE

A weboldalon a látogató önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak kezeléséhez:

  1. vezetéknév
  2. keresztnév
  3. e-mailcím.
  4. telefonszám
  5. számlázási cím
  6. szállítási cím

Az adatkezelési célra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes beleegyezésével történik.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, az adatkezelő felelősséget nem vállal.

3. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A felhasználók/ügyfelek személyes jellegű információi nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kiromed Kft. minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani.
A rendelkezésre bocsátott személyes adatokat és információkat a Kiromed Kft. az alábbi esetekben használja fel:

  • rendelések kezelése és kiszállítása,
  • a kiromed.eu oldalával kapcsolatos szolgáltatások biztosítása,
  • fizetések lebonyolítása,
  • a rendelésről, a termékekről, a szolgáltatásokról és akciókról, valamint termék- és szolgáltatásajánlatokról való értesítés,
  • a weboldal, vásárlási felület fejlesztése,
  • harmadik fél számára a szükséges műszaki, logisztikai és más jellegű támogatást biztosítása,
  • a felhasználó részére a gerincbetegségek témakörében információ küldése,
  • ügyfél elégedettségi megkeresések,
  • piackutatás, piaci elemzések, reklámok, statisztikák készítése,

4. KÜLSŐ WEBANALITIKAI ÉS HIRDETÉS-KISZOLGÁLÓK

A Kiromed Kft. a Google Inc. Google Analytics szolgáltatását weboldala keretében használja.
A Google Analitycs cookie-kat használ abból a célból, hogy segítse az adott honlap használatának elemzését.
A cookie által tárolt információkat (beleértve a látogató IP-címét) a Google Inc. egyesült államokbeli szerverein tárolja. A Google Inc. átadhatja a gyűjtött információkat harmadik felek részére, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy az adott harmadik felek a Google Inc. megbízásából feldolgozzák az információkat. A Google Inc. a Google Adwords remarketing keretében olyan, a látogatókat nyomon követő cookie-kat helyez el a látogató készülékén, amelyek a látogatók online magatartását figyelik, és amelyek alapján a Google Inc.  érdeklődési körön alapuló reklámot tesz számukra elérhetővé más weboldalakon.

5. MI AZ A COOKIE?

A “cookie” egy kisméretű fájl, amely a számítógép böngészési előzményeit tárolja (nyelvi beállítások, csatlakozási idő, látogatott oldalak, stb.). Ezeknek a tartalma ellenőrizhető, különösen azért, hogy a böngészést hatékonyabbá tegyük. Ezek a cookie-k nem tartalmaznak olyan adatokat, amelyből Önt azonosítani tudhatnánk.  

Az átláthatóság kedvéért, a következő bekezdések egy összefogó képet alkotnak a weboldal által használt cookie-król és olyan megoldást tudnak kínálni, amely segíti a megfelelő döntés meghozatalát. Fontos leszögezni, hogy a számítógép mások számára hozzáférhetővé tételével a cookie-k működésén is változtathat.

6. MIRE HASZNÁLJÁK A COOKIE-KAT?

A weboldal azért használ cookie-kat, hogy a felhasználó böngészését segítse, bizonyos termékekkel kapcsolatosan tájékoztasson, és a meglátogatott oldalakkal kapcsolatban informáljon.

Ezek a cookie-k lehetővé teszik, hogy személyre szabott tartalmat tudjunk készíteni és különösen személyre szabott ajánlatokat készítsünk, amikor Ön az oldalunkra lép.

7. HOGYAN TUDJA A COOKIE-KAT KEZELNI?

Böngészési beállítások és a választásának következményei: Többféleképpen lehet a cookie-kat kezelni. Bármikor a böngésző Beállítások menüpont Segítség opció kiválasztásával módosítható a cookie-ra vonatkozó beállítás. Ez megmutatja, hogy hogyan lehet kitörölni a cookie-kat, hogy lehet értesítést kérni arról, ha cookie-t kapott, vagy hogyan lehet hatástalanítani valamennyi vagy bizonyos feladóktól származó cookie-kat. Lehetősége van arra is, hogy a cookie-kat manuálisan törölje.

Lehetősége van továbbá arra, hogy hatástalanítsa vagy kitörölje a böngészője kiegészítő szoftvere által használt hasonló cookie-kat úgy, mint a Flash cookie-kat, módosítva a kérdéses szoftver beállításait vagy a szoftvert közzétevő honlapján.

Fontos tudni, hogy a böngésző beállításainak ilyen módosítása magával vonhatja, hogy egyes tartalmakhoz való hozzáféréstől vagy egyes várt szolgáltatástól elessen. Nem vállalunk felelősséget a cookie-k korlátozásának következményeként előálló korlátozott működésből eredő következményekért.

Minden böngésző beállításában lehetőség van a cookie-k kezelésére. Az erre vonatkozó információ a böngésző segítség menüpontjában található meg, amely részletes információt tartalmaz a választható beállításokról.

Az Internet Explorer™ esetén: Nyissa meg az Eszköz menüpontot, válassza ki az Internetbeállítások parancsot, majd kattintson a biztonság fülre és jelölje be a kívánt beállításokat vagy kövesse a következő link szerinti utasításokat: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Firefox™ esetén: Nyissa meg az Eszköz menüpontot, válassza ki a biztonság tab-ot és jelölje be a kívánt beállításokat vagy kövesse a következő link szerinti utasításokat:https://support.mozilla.org/hu/kb/S%C3%BCtik%20kezel%C3%A9se

Chrome™ esetén: Nyissa meg a Beállítások menüpontot, majd kattintson a Haladó beállítások parancsra, majd a biztonságra vonatkozó menüpontban a tartalmi beállítások opcióban jelölje be a kívánt beállításokat vagy kövesse a következő link szerinti utasításokat: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu&hlrm=en

Safari™ esetén: Nyissa meg az Beállítások menüpontot, válassza ki a biztonság opciót és jelölje be a kívánt beállításokat vagy kövesse a következő link szerinti utasításokat: http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/3.0/fr/9277.html

Opera™ esetén: Nyissa meg az Eszköz menüpontot, válassza ki a Személyes adatok törlése parancsot, válassza a részletes beállítások tab-ot és jelölje be a kívánt beállításokat vagy kövesse a következő link szerinti utasításokat: http://help.opera.com/Windows/10.20/hu/cookies.html

Okostelefon használata esetén: Annak beállításához hogy a Safari™ böngészője elfogadja a cookie-kat Az alapképernyőn válassza ki a beállítások menüpontot, Safari opciójában érintse meg a cookie-k elfogadása opcióban a soha, látogatott oldalakról, mindig parancsok közül, amit beállítani szeretne.

A cookie-k törléséhez Beállítások menüpont, Safari opciójában válassza ki a cookie-k törlése parancsot. A telefonon lévő valamennyi cookie törlése a Menü, Beállítások, Minden cookie törlése parancs kiválasztásával lehetséges.

8. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@kiromed.eu e-mail címen, Kerekes Csilla ügyvezetőnek címezve lehet bejelenteni.

9. AZ ADATFELDOLGOZÓK KÖRE

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki. Kivételt képez, hogy az adatokat kizárólag a felhasználó által leadott, szükséges adatokat a rendelt termékek kiszállítása céljából az adatkezelő a következő félnek átadja:

Név: Express One Hungary Kft.
Cím: Budapest, Európa u. 12. sz.

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.

10. HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT SZEMÉLYES ADATAIM KEZELÉSÉHEZ

A kiromed.eu , Facebook hirdetések, AdWords hirdetések megtekintésekor, valamint feliratkozás, regisztráció során megadott adataim kezeléséhez önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom.

Adataim rögzítésével egyidejűleg kijelentem, hogy 18. életévemet betöltött, cselekvőképes személy vagyok. Önmagam, jogi személyt vagy jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezetet képviselek, és az általam képviselt személy, ill. szervezet képviseletére és a jelen tájékoztató szerinti adatkezeléshez és adatfeldolgozáshoz szükséges hozzájárulás megadására felhatalmazott, jogosult személy vagyok.

Hozzájárulásommal tudomásul veszem, hogy a Kiromed Kft. számomra a tevékenységi körével összefüggő reklám tartalmú leveleket, tájékoztatókat küldhet és telefonon kereshet.

11. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI

Az adatkezelés jogalapja a www.kiromed.eu oldalon érdeklődő, regisztráló vagy vásárló önkéntes hozzájárulása.
A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@kiromed.eu e-mail címen Kerekes Csilla ügyvezetőtől ezen Adatvédelmi Tájékoztató tartalmán túl, további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@kiromed.eu e-mail címen lehet bejelenteni.

12. A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA

A kiromed.eu weboldal a
HL-SYSTEM Kft.
Cím: Debrecen, Simonyi út 11
szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

13. HATÁLYOS TÖRVÉNYEK ÉS JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy a Kiromed Kft. a személyes adatait nem az Adatvédelmi tájékoztatóban rögzítettek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, ill. polgári bírósághoz fordulhat.

Hatályos törvények:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény


telefon ikon
Elérhetőségeink
Tel: +36 (52) 503-695
       +36 (52) 503-694
E-mail: info@kiromed.eu
Simple Vásárlói tájékoztató
felhívás ikon
Felhívás
Gyógymasszőrök, csontkovácsok figyelem! Viszonteladókat, forgalmazókat keresünk!
Kérjük, elérhetőségeinken keressen minket!
social ikon
Lájkoljon minket!