...
...
...
...
...
kapcsolat kapcsolat kapcsolat kapcsolat
gravitációs gerincnyújtó pad header
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya
egyes gravitációs padjainkat
orvostechnikai eszközként regisztrálta.
(HU/CA01/41133/14)

KiroMED Praktik gravitációs gerincnyújtó pad

Kiromed Praktik gravitációs gerincnyújtó pad

A gerincnyújtó pad hatásmechanizmusa

A KiroMed gravitációs gerincnyújtó pad lehetővé teszi a gerincoszlop kíméletes és biztonságos nyújtását. A fordított testhelyzetben végzett gyakorlatok nagymértékben segíthetnek a gerinc problémáinak kezelésében, a gerinc egészséges állapotának megőrzésében. Rendszeres használatával megszabadulhat a fájdalmaktól, és újra örömteli érzést adhat a mindennapi mozgás. Szakembereink segítenek Önnek a pad szakszerű használatában, személyre szóló tanácsadással kérjük keressék őket bizalommal.

Termékleírás

A KiroMED Praktik gerincnyújtó pad kínálatunk alap modellje. A hazai piacon több forgalmazó kínál hasonló kinézetű padot, melyekhez képest a KiroMED Praktik kiképzési finomságában eltér, hiszen saját fejlesztés. Más forgalmazók ajánlják testsúlytól és betegségtől függetlenül a hasonló padjaikat. Véleményünk és több éves tapasztalatunk szerint, folyamatos terhelés mellett 90 kg fölött tanácsosabb egy erősebb vázszerkezetet választani. Jó szívvel tudjuk ajánlani azoknak, akik gerincproblémák kialakulásának megelőzéséhez 90 kg súlyhatárig keresnek otthoni használatra jó minőségű gravitációs padot.

Praktikus megoldás időszakos használatra, hiszen összecsukható és könnyedén tárolható ágy alatt, ajtó mögött. Így nem foglal helyet a lakásban, csak akkor kell összeállítani amikor használatban van. Azoknak akik életvitelük miatt több helyen szeretnék használni a gravitációs padot, a könnyű szétszedhetőség és szállíthatósága miatt ajánljuk. Komfortos szivacsos fekvőfelület, mely kellően támasztja a gerincet, meghosszabbított lábbefogó szerkezet garantálja az ön kényelmét és a biztonságos használatot. A gravitációs gerincnyújtó pad dőlésszögét a vízszintestől a függőleges lógásig lehet állítani. A kívánt dőlésszöget előre lehet fixálni, ezzel megakadályozható a túlfordulás és a veszélyes helyzet kialakulása. A KiroMed Praktik rendkívül kedvező árú termék, melynek megvásárlásához kedvezményekkel is segítséget nyújtunk.


A Praktik Pad használata

A padra fekvő páciens kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, majd fokozatosan billen fejjel lefelé. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlop teljesen ellazul, mivel egyáltalán nem nehezedik rá nyomás, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, ezáltal megszűnhetnek a gerinc kisízületeinek félficami állapotai.

A gravitációs gerincnyújtó pad nagyon érzékeny a súlypontváltozásra. Gyorsan reagál az enyhe súlyelosztási változásokra, ezért fontos, hogy helyesen állítsuk be a magasságot. A padon való fekvés közben tartsa maga mellett a karjait, majd lassan tegye kezét a mellkasára! Minden használat előtt győződjön meg arról, hogy a rögzítő öv a megfelelő szögben van kikötve.

A gerincnyújtó pad használatának megkezdése előtt kérjen személyre szabott tanácsot kezelőorvosától.

Szakértőink véleménye a gerincnyújtó padról

„1-2 használat után megkönnyebbülnek az izmaim, a gerincem, ilyenkor mindig nagyon hálás vagyok a padnak és a lehetőségnek, hogy használhatom...”

Moldván Kata

„Fantasztikus eredményeket fog elérni úgy, hogy nem kell szednie évekig gyógyszert...”

Dr. Szaniszló Marianna

„Gyakorlatilag a hatása azonnali… pályám során végig fogom használni.”

Iklódi Zoltán, csontkovács, Dorn-terapeuta


Megrendelés

A KiroMED gravitációs gerincnyújtó pad természetes módon segít Önnek gerinc problémái megelőzésében, orvoslásában. A mai világban a gyógyszeres kezelés, a betegség következtében kieső jövedelem és egyéb költségek tízezres nagyságrendeket érnek el.

A KiroMED Praktik egy valóban hatékony eszköz, melyet kedvező árban 56.500 Ft–ért házhoz szállítva kaphat meg, amennyiben termékünk van raktáron. (A gerincnyújtó pad ára: 56.500 Ft + szállítási költség) Cégek - a tevékenységi körtől függően - elszámolhatják akár munkahelyi egészségmegőrző termékként is.

Az alábbi „Kosárba” gombra kattintva tudja megrendelni termékünket. Töltse ki a megrendelő felületet, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a szállítás részleteit.

Ára: 56.500 Ft

A forintban megjelenített ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

Szállítási költség: Magyarország területén INGYENES!

Rendelés előtt érdeklődjön a termék elérhetőségéről.


telefon ikon
Elérhetőségeink
felhívás ikon
Felhívás
Gyógymasszőrök, csontkovácsok figyelem! Viszonteladókat, forgalmazókat keresünk!
Kérjük, elérhetőségeinken keressen minket!
social ikon
Lájkoljon minket!